Tuesday, February 10, 2015

Berjalan-jalan di Study Fair KLCC

 Assalamualaikum...
 Hari ahad lepas mencuba nasib ajak en hubby pergi KL Convention Center, saja je nak usha-usha study fair.. tetiba ja en hubby setuju... eh!! Setuju plak beliau.. bukan apa..beliau ni alergic sikit dengan tempat-tempat sesak ni.. so nicksyida pun tersangat la happy..

 Tapi sebelum tu kitaorang pergu uia dulu.. hajat dihati nicksyida nak masuk library kejap, tapi tidak bernasib baik.. nicksyida kena ada alumni kad baru bole akses library for free if not I have to pay rm20 because consider as orang awam..perghh!! Mahalnya.. so nicksyida tak jadi masuk, better nicksyida buat alumni kad kan dari setiap kali nak masuk kena bayar rm20.
 Then kitaorang proceed pegi klcc naik lrt jek..sebab lagi senang and izz pun sangat suka dapat naik lrt. Sampai kat KL Convention Center nicksyida pun pusing- pusing survey IPTA mana yang berkenan di hati.. pusing-pusing sekali dengan career fair kitaorang pusing.. sampai la dua-dua hero ni tertidur..hahaha
 Unfortunately nicksyida tak sempat nak snap gambar-gambar dekat career and study fair ni.. al-maklumlah datang dengan "handbags"kan... ngeeee.. sebelum keluar sempat lagi nicksyida singgah dekat kl photo booth. Bukan apa..dengar je dia sebut "take your picture for FREE!!" Laju je kaki ni beratur amek turn..hehehe..abang Izz yang tengah tidor tu pun nicksyida kejutkan sebab nak amek gambar free punya pasal.. eh! Taklah..takkan nak amek gambar tanpa Izz pulakkan.. huhuhu





 After that terus ajak en hubby makan .. lapar sangat.. lepas makan tempat wajib nicksyida kalau pegi klcc mesti nak kena singgah Kinokuniya.. yea!!!! Berjaya mengepaw en hubby.. tq sayang!!

Hasil nge-paw-an
Tapi yang tak bestnya, keesokan harinya,  en hubby tak sihat.. sakit belakang katanya..seharian juga la dia asyik baring je.. da petang skit baru la en hubby mengagahkan diri pergi klinik..risau juga la nicksyida ni.. hopefully today his getting better. Ikutkan hati nak suruh dia berehat lagi hari ni..tapi nak buat macam mana..dia lebih risaukan keadaan dekat ofis.
 More story in the next entry..bye!!

P/s: nasi tomato in d house!! Makan macam tak makan dua hari.

1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete